Avk

AVK este un grup industrial creat prin eforturile unor oameni dedicaţi ce aplică tehnologii avansate de producţie şi procesare în vederea obţinerii celor mai înalte standarde de calitate a produselor şi serviciilor sale. AVK a ajuns într-o poziţie puternică de vârf în cele trei domenii de activitate ale sale.

AVK deţine în prezent unităţi de producţie, companii de vânzări, agenţi şi parteneri autorizaţi în peste 50 de ţări, iar produsele şi serviciile noastre sunt furnizate către peste 80 de ţări din întreaga lume. Această reţea globală permite cooperarea strânsă cu utilizatorii finali, asigurând servicii de calitate şi deplina satisfacţie a clienţilor.

Produsele AVK sunt realizate în fabrici moderne, utilizându-se tehnologii de ultimă oră, echipamente computerizate şi roboţi care asigură o mare precizie şi uniformitate. Cadrul calitativ general, de la proiectare şi până la distribuţie, este reprezentat de sistemul nostru cuprinzător de asigurare a calităţii.

AVK International A/S este autorizată conform standardelor DS/EN ISO 9001:2000, DS/EN ISO 14001:2004 şi DS/OHSAS 18001:2004. Politica de protecţie asupra mediului şi muncii a grupului AVK International A/S poate fi obţinută la cerere de la departamentul de Marketing .