Toyota Material Handling Romania

Toyota Material Handling Romania (TMHRo) este parte a grupului Toyota Material Handling, liderul mondial in domeniul echipamentelor de manipulat marfa. Experienta de peste 50 de ani a grupului, resursele alocate cercetarii si dezvoltarii, precum si Know-How-ul in domeniu, se concretizează in produse de inalta calitate care incorporeaza o tehnologie de varf. 
Prezenta pe piata locala incepand din anul 1996, TMHRo este o companie specializata in domeniul manipularii si depozitarii marfurilor, oferind solutii personalizate pentru fiecare aplicatie.
 
Dotare la standarde Toyota:
- Atelier si depozit, dotate conform standardelor internationale
- Masini de service complet echipate
- Stoc piese de schimb
- Documentatie tehnica
- Personal Vanzari si Service instruit si pregatit periodic
- Acoperire nationala Vanzari si Service: Arad, Bucuresti, Braila, Brasov, Chisineu Cris, Cluj Napoca, Craiova, Jimbolia, Miercurea Ciuc, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Tg-Mures, Timisoara.   

O GAMA COMPLETA DE SERVICII

- Consultanta, gasirea de solutii optime pentru fiecare aplicatie
- Vanzari echipamente noi si second-hand
- Inchirieri pe termen lung sau scurt
- Flexibilitate in finantare
- Punere in functiune, instructajul operatorului, intretinere si reparatii, asistenta tehnica, piese de schimb si consumabile.
 

O GAMA COMPLETA DE PRODUSE

- Echipamente: transpalete manuale, transpalete electrice, stackere, electrostivuitoare cu catarg retractabil, order-pickere, echipamente VNA, electrostivuitoare si motostivuitoare, manipulatoare de containere

- Sisteme de depozitare: rafturi industriale, sisteme Drive-in, polite, platforme mezanin