Duna Armatura

Duna Armatura Bucuresti a fost infiintata in anul 1997, ca reprezentanta in Romania a Grupului Ludwig Frishhut – Germania. Firma noastra se ocupa cu importul si distributia de armaturi si componente pentru retelele edilitare civile si industriale de apa, canalizare, gaz si incalzire.

 

Suntem membru ARA - Asociatia Romana a Apei.

Furnizorii nostri sunt companii de renume din Germania, Spania, Franta, Polonia si Italia. Toate produsele sunt certificate ISO 9001.

In cei 17 ani de activitate am devenit un partener traditional pentru foarte multi operatori publici, constructori si antreprenori.

Cei mai importanti dintre acestia sunt Apa Nova Bucuresti si Ploiesti, Compania de Apa Somes (Cluj-Napoca), Compania de Apa Oradea, Apa-Canal Sibiu, Apa CTTA (Alba Iulia), Apa Tarnavei Mari (Medias), Compania Apa Brasov, Apavital Iasi, Aquavas Vaslui, Ecoaqua Urziceni, Apavil Rm. Valcea, E.ON Gaz, Distrigaz Sud, Alpine Mayereder, Lena Construcoes, Hidroconstructia SA, STRABAG etc.

 

Ne mandrim cu capacele si gratarele carosabile din fonta ductila montate de catre clientii nostrii din toata tara. Exponentiale sunt cele din Sibiu si Alba Iulia.

Proiecte importante au fost realizate cu produsele furnizate de catre compania noastra. Mentionam statiile de tratare a apei din Poiana Uzului (Bacau) si Resita, reabilitarea DN1 si a sistemului de canalizare din Craiova.

In iulie 2012, am montat la Cluj, primul capac de canal din tara cu sistem auto-nivelare la suprafata asfaltica. Va invitam sa-l vedeti pe Calea Zalaului, la intersectia cu str. Corneliu Coposu.            

 

In mai 2013, am furnizat vanele cu actionare electrica de la barajul din Sacele.

Lacul de acumulare furnizeaza apa pentru municipiul Brasov.

Cladirea de birouri Bucharest Tower Center si centrul de afaceri The Lakeview sunt utilate cu conducte pluviale din fonta livrate de catre noi.

Aproape peste tot în Romania, in majoritatea marilor orase, se pot vedea semnele contributiei noastre la constructia sau reabilitarea retelelor de apa.