XYPEX ADMIX C-1000 NF
Xypex
Seria/Cod: ADMIX C-1000 NF
Adauga la Selectiile Mele
Distribuie prietenilor
Tipareste

XYPEX ADMIX C-1000 NF

Xypex este un tratament chimic unic pentru impermeabilizarea, protecţia şi îmbunătăţirea caracteristicilor betonului. XYPEX ADMIX C-1000 NF se adăugă la amestecul de beton în momentul dozării.

Xypex Admix C-1000 NF constă din ciment Portland şi diferite substanţe chimice active. Aceste substanţe active reacţionează cu apa în betonul proaspăt şi cu produşii secundari din hidratarea cimentului pentru a determina o reacţie catalitică. Această reacţie generează o formaţiune cristalină insolubilă prin porii şi căile capilare ale betonului care izolează permanent betonul şi previne penetrarea apei şi altor lichide din orice direcţie.

NOTĂ: Xypex Admix C-Series a fost special formulat pentru diferite proiecte şi condiţii de temperatură. Xypex Admix C-1000 NF este conceput pentru beton, unde se doreşte o întârziere de priză de la normală la uşoară. Vezi timpul de priza şi rezistenţă pentru mai multe detalii. Consultaţi-vă cu un reprezentant tehnic Xypex pentru cel mai adecvat produs Xypex Admix pentru proiectul dvs.