Izotec

Izotec Group a demarat producţia de ferestre în 2004 în Piatra Neamţ. În prezent, activitatea fabriciii se desfaşoară în trei hale de producţie cu suprafaţa de 4500 mp. Izotec Grup se remarcă printr-o continuă investiţie atât în liniile de producţie, cât şi în îmbunătăţirea continuă a calităţii produselor livrate. 


Mai mult, parteneriatul pe termen lung cu producătorul de sticla Saint-Gobain Glass  şi cu producătorul de profile Gealan certifică performanţa şi calitatea ferestrelor produse de acesta.  Sticla Saint Gobain Glass imprimă ferestrelor Izotec garanţia calităţii în ceea ce priveşte controlul solar, izolarea termica şi acustica, precum şi alte caracteristici suplimentare. Beneficiile oferite de sticla termoizolatoare Saint Gobain Glass, creează premisele perfecte pentru optimizarea confortului în interiorul propiului cămin.


Izotec Grup se diferenţiaza prin calitatea ferestrelor produse, termene de livrare rapide şi servicii prompte.  Izotec produce usi si ferestre din PVC cu profil alb sau colorat cu 3,5 sau 6 camere de izolare, dar şi balcoane sau terase din PVC. Deasemenea Izotec, pune la dispoziţie inclusiv accesorii pentru tâmplăria PVC: glafuri, plase contra insectelor, sistemul Gecco, praguri magnetice, rulouri exterioare, o gama diversificată de manere pentru uşi de interior, de exterior şi ferestre din PVC, etc. Echipa tânără, investiţiile în liniile de producţie, suportul acordat coladoratorilor, atenţia pentru detalii au facut ca Izotec să ajungă în doar 4 ani un producător recunoscut la nivel naţional în domeniul tâmplăriei PVC.