Gaviota Simbac Eastern Europe

RTES CTC COM a luat fiinta in anul 2004 si este o firma romaneasca cu capital integral privat detinatoarea.
Pornind initial cu o gama restransa de produse, limitata la jaluzelele interioare, compania si-a diversificat, in timp, directiile de manifestare.

In anul 2006 societatea semneaza un contract de parteneriat cu Prodservcom din Cristuru Secuiesc, judetul Harghita pentru producerea si comercializarea plaselor de insecte si rulourilor din aluminiu ale firmei germane Heroal-Johann Henkenjohann GmbH & Co. KG.

Investitiile continue in tehnologie, spatii de depozitare si nu in ultimul rand in personal au facut ca de-a lungul anilor, firma sa inregistreze un ritm rapid de crestere.
In anul 2007 societatea semneaza un contract de parteneriat cu firma Velux Romania pentru montarea sistemelor de protectie solara speciale de ferestre pentru mansarda .

In anul 2008 societatea semneaza doua contracte noi de parteneriat cu firma European Standard din Oradea, judetul Bihor pentru montarea usilor de garaj ale firmei germane Normstahl GmbH si firma Lifetime Shuterters & Blinds din Bucuresti pentru montarea produselor de lux din gama obloanelor din lemn nobil ale firmei americane Norman International Company.

In anul 2010 ARTES CTC devine parte integranta a societatii spaniole Gaviota Simbac S.L., producator de subansamble pentru Rulouri Exterioare si Copertine Solare, de renume mondial si unul din cei mai mari producatori de aluminiu din Europa.

La ora actuala, ARTES CTC cu ajutorul Gaviota Simbac SL este unul dintre cei mai importanti proiectanti, producatori si montatori de sisteme de protectie solara din Romania, avand acoperire nationala, un larg portofoliu de produse si probabil gama cea mai completa existenta pe piata nationala de profil. Ponderea o reprezinta in continuare gama de solutii pentru interior si exterior, intentiile noastre fiind de sustinere si promovare a intregii game de produse si sistemele aferente acestora de automatizare.

Portofoliul firmei acopera acum toate grupele de solutii pentru protectie solara, cuprinzand circa 40 de produse.

ARTES CTC produce si monteaza produsele celui mai bun producator din Europa - Gaviota Simbac SL, pe cele doua principale segmente ale pietei, beneficiari directi, in medie de 800 beneficiari directi anual si peste 100 firme de profil sau antreprenori.