Romtecgrup

Lemnul este cel mai vechi material de constructii.

Lemnul este un material de constructie care desi are nenumarate avantaje: ieftin, bun izolator termic, usor de prelucrat, biodegradabil etc. are urmatoarele mari dezavantaje: este combustibil si foarte sensibil la atacul mucegaiurilor, cariilor si insectelor.

Tratamentul lemnului cu substante ignifuge, anticarii, antifungice, insecticide, confera lemnului rezistenta sporita impotriva inamicilor naturali si impotriva incendiilor. Tratamentul lemnului se poate face punctual: tratament ignifug, anticarii, antimucegai, insecticid sau antifungic.

De preferat este realizarea unui tratament complex, acesta sa asigure tratamentul lemnului pentru toti inamicii naturali: carii, ciupeci, insecte, mucegaiuri si deasemeni tratamentul ignifug.

Produsele comercializate de Rom Tech International, sunt printre cele mai bune solutii existete pe piata,fapt demonstrat prin testele efectuate de institutii de prestigiu in multe tari din Europa si din Romania: INL ( Institutul National al Lemnului ), INCERC si Ministerul Administratiei si Internelor prin Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila Bucuresti. Astfel se disting doua directii pentru tratamentul lemnului:

  • lemnul protejat de conditiile atmosferice ( structuri case, sarpante, parchet, mobila)
  • lemnul neprotejat: garduri, terase, mobile gradina, pereti exteriori, placari ornamentale exterioare

 

Solutiile propuse de catre Rom Tech International, pentru tratarea lemnului la interior respecta urmatoarele criterii:

- nu modifice culoarea lemnului, pentru a putea fi colorat si lacuit conform dorintei beneficiarului

- nu modifice structura fizica a lemnului

- nu fie toxic pentru om sau animale domestice

- sa fie usor de utilizat ( pus in opera )

- sa fie ieftin