Tratament chimic pentru impermeabilizarea şi/sau protecţia anticorozivă a betonului şi a oţelului beton
Xypex
Seria/Cod: MODIFIED
Adauga la Selectiile Mele
Distribuie prietenilor
Tipareste

Tratament chimic pentru impermeabilizarea şi/sau protecţia anticorozivă a betonului şi a oţelului beton

XYPEX MODIFIED este un tratament chimic pentru impermeabilizarea şi/sau protecţia anticorozivă a betonului şi a oţelului beton aplicabil ca strat unic în cazul hidroizolaţiilor de construcţii civile şi/sau industriale şi ca al II-lea strat în cazul impermeabilizării betoanelor la structuri destinate retenţiei de lichide cu posibilitate de agresiune chimică.

XYPEX MODIFIED este un produs cimentos de culoare gri, preparat dintr-un amestec de ciment Portland cu fineţe mare de măcinare şi conţinut limitat de aluminat de calciu, silice tratată şi un pachet de reactivi chimici care stau la baza reacţiilor de formare a cristalelor în masa betonului. Acest amestec intră în reacţie cu produşii rezultaţi în urma hidratării cimentului din betonul suport ce urmează a fi impermeabilizat, în prezenţa apei ca mediu de reacţie generând formaţiuni cristaline dentritice filiforme de tip C-S-H în porii tubaţiile şi capilarele care formează permeabilitatea betonului.
XYPEX MODIFIED este proiectat special pentru aplicaţii de impermeabilizare a betonului vechi sau nou. Datorită catalizatorului de reacţie, pachetul de reactivi este “împins “în porii suportului prin procese fizico – chimice asigurând un randament maxim al reacţiilor de cristalizare.

ATENŢIE ! Un beton nevibrat cu goluri în masa sa va consuma inutil reactivii materialului conducând la o scădere a gradului de impermeabilitate finală al acestuia.