Tratament chimic pentru impermeabilizarea şi/sau protecţia anticorozivă a betonului
Xypex
Seria/Cod: CONCENTRATE
Adauga la Selectiile Mele
Distribuie prietenilor
Tipareste

Tratament chimic pentru impermeabilizarea şi/sau protecţia anticorozivă a betonului

XYPEX CONCENTRATE este un tratament chimic pentru impermeabilizarea şi/sau protecţia anticorozivă a betonului şi a oţelului beton.
XYPEX CONCENTRATE este un produs cimentos de culoare gri sau albă, preparat dintr-un amestec de ciment Portland cu fineţe mare de măcinare şi conţinut limitat de luminat de calciu, silice tratată şi un pachet de reactivi chimici care stau la baza reacţiilor de formare a cristalelor în masa betonului.

Acest amestec intră în reacţie cu produşii rezultaţi în urma hidratării cimentului din betonul suport ce urmează a fi impermeabilizat, în prezenţa apei ca mediu de reacţie generând formaţiuni cristaline dentritice filiforme în porii tubaţiile şi capilarele care formează permeabilitatea betonului.

XYPEX CONCENTRATE este proiectat special pentru aplicaţii de impermeabilizare a betonului vechi sau nou. Datorită catalizatorului de reacţie, pachetul de reactivi este “împins“ în porii suportului prin procese fizico – chimice asigurând un randament maxim al reacţiilor de cristalizare.


ATENŢIE! Un beton nevibrat cu goluri mari în masa sa va consuma inutil reactivii materialului conducând la o scădere a gradului de impermeabilitate finală al acestuia.