Roxtec

Inovaţii şi creştere

Dezvoltăm, producem şi comercializăm soluţii complete de etanşare pentru treceri de cabluri şi conducte. Soluţiile noastre de etanşare modulară constituie baza, dar creșterea noastră sustenabilă este clădită în principal pe personal dedicat, valori puternice,  cât şi pe o atenție clară asupra clieților.

Soluţii pentru nevoile dumneavoastră

Cooperarea noastră strânsă cu clienţii şi cu echipa de lucru din cadrul organizaţiei noastre globale creează condiţii excelente pentru îmbunătăţire continuă. Acestea ne permit să adaptăm soluţii noi – şi ne stimulează să explorăm continuu pieţe noi.

Oferim siguranţă din 1990

Compania Roxtec a fost fondată în Suedia după inventarea Multidiameter™, o soluţie de adaptare la cabluri şi conducte de diferite dimensiuni bazată pe module cu straturi detașabile. Această soluţie a revoluţionat procesele de rutare a cablurilor şi de instalare a conductelor.    

Extinderea la nivel global

Am devenit rapid primul furnizor la nivel mondial de soluţii de etanşare modulară. Astăzi, oferim soluţii de etanşare unui domeniu larg de aplicaţii din diferite industrii. Produsele Roxtec ofera protecție în aplicaţii pe uscat, pe mare şi în subteran. 

Viziune şi misiune

Viziunea noastră:
We Seal Your World™

Misiunea noastră:
Protejarea vieţii şi a bunurilor

Scopul nostru de bază:
Oferirea de soluţii flexibile şi inovatoare de etanşare pentru cabluri şi conducte

Pilonii succesului nostru: 

– prin înţelegerea şi captarea nevoilor clienţilor, grăbim dezvoltarea şi utilizarea soluţiilor de etanşare în zonele şi în industriile alese. Crearea de piaţă

– înseamnă că dezvoltăm investiţiile clienţilor creând o valoare superioară prin intermediul unui concept încorporat în operaţiunile globale şi disponibilitatea la nivel local. Crearea de valoare

– protejăm operaţiunile sustenabile, eficiente şi fiabile pe tot parcursul lanţului de valoare.  Operațiuni de afaceri responsabile

Prezenţă locală la nivel global

Suntem o companie globală cu o prezenţă puternică pe plan local. Ne susţinem clienţii în mai mult de 70 de pieţe şi asigurăm disponibilitatea produselor din stocurile locale - prin 21 filiale şi o reţea tot mai mare de distribuitori şi de agenţi.

Creare de pieţe

Prin prezenţa noastră, vă putem asista pe parcursul întregului proiect, de la proiectare până la instalare. Acest lucru ne ajută să urmărim dezvoltarea în cadrul industriei şi să răspundem noilor solicitări şi cerinţe. De asemenea, duce la explorarea şi cucerirea de noi pieţe.

Organizarea globală

La sediul nostru central din Karlskrona, Suedia, deţinem resurse tehnice, de cercetare- dezvoltare considerabile, precum şi laboratoare de testare şi de incendiu avansate.  Sediul central este, de asemenea, centrul organizaţiei noastre extinsă la nivel global pentru producţie, vânzări, suport şi logistică eficiente.