Romradiatoare

Are o traditie de peste 60 de ani in proiectarea, productia si comercializarea schimbatoarelor de caldura pentru vehicule, atat pentru prima dotare cat si ca piese de schimb. Produsele noastre acopera o gama larga de aplicatii: autoturisme, vehicule industriale, tractoare si utilaje agricole si forestiere, utilaje de constructii, locomotive, vehicule militare, si multe altele.

Proiectam si fabricam schimbatoare de caldura si sisteme de racire pentru vehicule si aplicatii industriale, precum si diverse piese metalice si structuri sudate.

Produsele noastre deservesc clienti autohtoni si internationali ce opereaza in industrii precum cea auto, productia de utilaje agricole si forestiere, utilaje de constructii, echipamente industriale, industria petroliera, industria extractiva, productia de utilaje pentru procese chimice, pentru generarea si co-generarea de energie electrica, echipamente feroviare, maritime sau cu aplicatii militare.

In prezent societatea detine linii flexibile de productie, ce permit obtinerea de produse complexe in domeniul schimbului termic sau al pieselor metalice, la preturi si termene de livrare competitive.

ACTIVITATE CONCENTRATA PE PROIECTE MICI SI MEDII

Romradiatoare se axeaza pe proiecte unicat sau cu serii medii si mici de fabricatie, cu aplicatii in domenii precum: industria producatoare de utilaje agricole si forestiere, utilaje de constructii, echipamente industriale, industria auto, industria petroliera, industria extractiva, industria producatoare de utilaje pentru procese chimice, pentru generarea de energie electrica, de echipamente feroviare, maritime sau cu aplicatii militare.

CALITATEA PRODUSELOR - OBIECTIV SUPREM

Romradiatoare se axeaza pe calitate, ca obiectiv suprem si ca mijloc spre o performanta excelenta. Angajamentul pentru calitate include fiecare aspect al interactiunii cu clientii, de la proiectare si productie pana la serviciile post-vanzare. In prezent sistemul de management al calitatii este certificat in conformitate cu ISO 9001:2008. Ca furnizori certificati de piese metalice pentru industria auto, sistemul de management al calitatii este certificat de catre DQS Germania si in conformitate cu ISO / TS 16949:2009 (referential international specific pentru organizatiile de productie si furnizorii de servicii din industria auto).

PROTECTIA MEDIULUI INCONJURATOR

Romradiatoare urmareste sa protejeze mediul inconjurator, managementul asigurandu-se in mod constant ca toate procesele de productie genereaza deseuri minime si utilizeaza orice oportunitate posibila de reciclare, pentru a indeplini atat obiectivele economice cat si pe cele de mediu, in conformitate cu certificarea ISO 14001: 2004.