Hawle

Istoria de succes a companiei HAWLE incepe o data  cu infiintarea ei in 1948 de Engelbert Hawle si a fost continuata pana in 1978 sub conducerea lui Erwin Hawle.

Multumita motto-ului "Calitatea pe care poti conta", o deviza pentru cerintele internationale si pentru clientii satisfacuti, Hawle si-a dezvoltat o gama de produse care satisfac cerintele pentru retelele de apa si acest lucru a facut Hawle unul dintre conducatorii Europei in fitinguri.

Sucursale ale companiei in Germania si Elvetia,  

Filiale in Republica Ceha, Ungaria, Polonia si Romania au dus la un progres substantial care impreuna cu cererea tot mai accentuata de produse au dus la o dezvoltare a companiei Hawle.  Politica companiei, care  doreste sa mentina acordurile de productie, este apreciata de clienti si de un numar tot mai mare de oameni, ceea ce duce la cresterea cifrei de afaceri.

De-a lungul celor 50 de ani de experienta in productia vanelor si fitingurilor pentru apa, gaz si sisteme de canalizare, putem oferi clientilor nostrii produse de o inalta calitate. Aceasta lunga cooperare foarte apreciata de clienti a deschis o poarta spre dezvoltarea produselor noastre si o extindere a ariei produselor adresate nevoilor clientilor nostrii. Prin polita  noastra profesionala pentru materii prime si prin tehnica noastra de productie putem garanta o calitate superioara a produselor.