Pandoor Glass Systems

Cu o echipa ce depaseste 10 ani de experienta in design Pandoor Glass Systems, isi propune sa faca diferenta cu produse selectate impreuna cu producatori care s-au remarcat prin seriozitate si competitivitate la nivel european. 

Ne-am concentrat, prin colaborarea directa cu producatorii externi, pe specializarea in accesorii si sisteme arhitecturale. Scopul nostru este cel de a identifica pentru clientii nostri solutiile optime si de a aduce materiale de calitate premium de la furnizori renumiti, la un cost eficient. 

Rezultatul eforturilor de a ocupa o pozitie de lider in piata de profil prin calitate la un pret bun pentru beneficiarul final, il constituie faptul ca in ultimii ani, in pofida scaderii pietei constructiilor, Pandoor a reusit sa-si dezvolte activitatea la un nivel fara precedent.

Aceste evolutii nu ar fi fost posibile fara investitii serioase in tehnologie si know-how, in pregatirea specialistilor nostri si in relatii stranse cu furnizorii. Am trecut de mult de stadiul de simpli importatori ce aduc o marfa si o desfac pe piata interna, axandu-ne pe solutii integrate, adaptate nevoilor clientului, selectate si dezvoltate impreuna cu producatori care s-au remarcat prin seriozitate si competitivitate la nivel european.

De aceea, putem asigura fara probleme proiectarea si furnizarea de materiale eficiente pentru proiectul fiecarui client in parte.