Metatools

Metatools este o societate cu capital integral românesc care activează de 15 ani pe piaţa furnizorilor de echipamente şi utilaje tehnologice, pendinte domeniului industrial şi al construcţiilor. Având ca prioritate satisfacţia clienţilor, strategia permanentă a companiei noastre a fost să ofere acestora cele mai bune soluţii tehnico-economice, la costuri cât mai avantajoase, relevant, în acest sens, fiind sloganul nostru: . “Eficienţă prin tehnică”

Începand cu luna noiembrie a anului 2011, Metatools este parte a , grup de firme ce deţine în acest moment un număr de 15 magazine, care includ şi puncte de service autorizat, în toate regiunile ţării. Reţelei TEHNIK

Acest lucru înseamna pentru clienţii noştri: accesibilitate, preţuri imbatabile şi unice la nivel naţional, stocuri permanente, consultanţă prin personal permanent instruit.

Metatools SRL oferă clienţilor servicii complete de vânzare, service în garanţie şi postgaranţie, service mobil şi închirieri de scule electrice şi utilaje.

Începând cu anul 2007 deţinem certificarea sistemului de management al calităţii, al mediului şi al sănătăţii şi securităţii în muncă, în conformitate cu standardele de referinţă ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001.

Încercăm în permanenţă să aducem noutate în gama noastră de produse şi servicii iar eforturile noastre sunt reflectate în succesul clienţilor nostri. În compania SC Metatools SRL este promovată o cultură organizaţională puternică, având ca valoare fudamentală orientarea catre client.

Bucurându-ne de o reputaţie foarte bună în randul clienţilor noştrii, suntem siguri că produsele şi serviciile companiei noastre vă vor oferi o satisfacţie garantată.