Andbas

Staţia de sortare a firmei SC ANDBAS SRL Piatra Neamţ, este situată în localitatea  Gherăeşti, judeţul Neamţ. Accesul în staţia de sortare se face de la DN Suceava - Roman  pe un drum industrial,  în câmp ,  de cca 3km, construit de SC ANDBAS SRL şi care ocoleşte localitatea Gherăeşti.

Agregatele produse de firma noastră provin din albia minoră a râului Moldova şi sunt certificate de firma SC QUALITY-CERT SA Bucureşti. Sorturile produse de noi sunt în conformitate cu SR EN 12620, SR EN 13242, SREN 13043 şi SR EN13139 .

 

Tehnologia de producere a agregatelor naturale de balastieră este prin spălare şi sortare, iar a agregatelor naturale concasate este prin concasare, spălare şi sortare. 

 

Producem următoarele sorturi de agregate, acestea fiind verificate de noi  in laboratorul propriu:

  1. Sort 0-4 mm, natural
  2. Sort 0-4 mm, concasat
  3. Sort 4-8 mm, natural
  4. Sort 4-8 mm, concasat
  5. Sort 8-16 mm, natural
  6. Sort 8-16 mm, concasat
  7. Sort 16-25 mm, concasat
  8. Sort 16-31,5 mm, natural

          Staţia de sortare este auditată trimestrial de o comisie de audit intern , care verifică menţinerea condiţiilor de funcţionare a staţiei.

Capacitatea de sortare a staţiei este de 150 t/h. Staţia dispune de de depozite betonate prevăzute cu pante şi rigole pentru scurgerea apelor, pentru fiecare tip de sort. Personalul care lucrează în staţia Gherăeşti este calificat si este perfecţionat continu prin cursuri de instruire .

Staţia dispune de utilajele necesare  care sunt urmărite din punct de vedere al mentenaţei. În aceeaşi locaţie, firma SC ANDBAS SRL Piatra Neamţ are amplasată şi o staţie de betoane automată cu capacitatea de producţie de 50m3/oră.

Uzual, noi producem betoane , dar putem produce şi betoane rutiere sau conform reţetelor clienţilor.