Akzo Nobel

Akzo Nobel este cea mai mare companie producătoare de lacuri şi vopsele din lume, având aproximativ 60 000 de angajaţi în mai mult de 80 de ţări, s-a dedicat în întregime conceptului de a rezolva astăzi problemele de maine - "Tomorrow's Answers Today". Spiritul inovativ, consolidat în cei aprope 90 de ani de experienţă, a făcut din Akzo Nobel o companie de success, o companie care întelege cu exactitate necesităţile şi cerinţele clienţilor săi, oferind o gama larga de lacuri şi vopsele adresată atât segmentului profesional cât şi celui “do-it-yourself”.

 

Akzo Nobel crede în axarea pe satisfacerea cerinţelor clientului, înglobarea gândirii antreprenoriale, în dezvoltarea perpetuă a talentelor, în curiozitatea şi curajul de a pune întrebări, într-o deplina responsabilitate şi integritate în toate acţiunile pe care le întreprinde.

 

Compania este cunoscuta pentru produsele de cea mai buna calitate pentru lemn, metal si beton.

 

Produsele din portofoliu sunt:

  • Sadolin (produse destinate tratarii si inobilarii lemnului): Sadolin Tinova, Sadolin Classic, Sadolin Extra, Sadolin Base, Sadolin Base Plus, Sadolin Hardwood Oil, Sadolin Terrace, Sadolin Samba, Sadolin Anticarii, Sadolin Yacht.
  • Dulux (vopsele lavabile de interior si exterior): Dulux Weathershield, Dulux Latex Matt, Dulux Culorile Lumii, Dulux Grund,Dulux Baza de Nuantat - Vinnyl Matt, Diamond Matt, Diamond Eggshell.
  • Hammerite (produse destinate tratarii si conservarii suprafetelor de metal): Hammerite Email Lovitura de Ciocan, Hammerite Email Lucios, Hammerite Email Fier Forjat, Hammerite Grund (ajuta la aplicarea pe metale neferoase), Hammerite Thinner.