Produse metalurgice zincate
Seria/Cod:
Adauga la Selectiile Mele
Distribuie prietenilor
Tipareste

Produse  metalurgice zincate

Otelul este un metal foarte rezistent si versatil, folosit pentru fabricarea unei game largi de produse. Cu toate acestea are un punct slab, coroziunea.

Folosirea zincului in constructii este un fapt des intalnit. De mai bine de 150 de ani, zincul este utilizat pentru a proteja otelul impotriva coroziunii. Aceasta rezistenta la coroziune a zincului ofera produsului o protectie pe termen lung.

H Metal distribuie urmatoarele produse metalurgice zincate realizate fie prin zincare termica, fie prin electro-galvanizare:

TEAVA ZINCATA

Teava patrata zincata

Teava rectangulara zincata

Teava zincata de instalatii

Teava trasa zincata

LAMINATE ZINCATE

Cornier zincat cu laturi egale

Cornier zincat cu laturi inegale

Platbanda zincata

Profil T zincat

Otel rotund zincat

Otel patrat zincat

TABLA ZINCATA

Tabla zincata

Tabla zincata cutata

PROFILE ZINCATE

Profil UNP zincat

Profil INP zincat

Profil IPE zincat

Profil HEA zincat

Profil HEB zincat

Profil HEM zincat

Diferenta de pret la zincare este data de rezistenta in timp a stratului protector de zinc ce se depune pe suprafata produsului. Prin procedeul de zincare electrolitica stratul protector de zinc depus este mic,in timp ce stratul de zinc prin zincare termica depus este destul de gros si de calitate superioara.

Ce trebuie sa stii despre produsele metalurgice zincate?

Pentru ca eficienta produselor zincate sa fie cat mai indelungata trebuie evitata deteriorarea stratului de zinc. Recomandam manipularea tevilor cu chingi din textile si aseazarea acestora pe paleti din lemn sau tampoane din cauciuc.

Expunerea constanta la temperaturi mai mici de 200 ° C este un mediu perfect acceptabil pentru otelul galvanizat la cald prin imersie, de asemenea performante bune pot fi obținute atunci cand otelul galvanizat termic este expus la temperaturi mai mari de 200 ° C, in mod intermitent.

Produsele zincate pot fi usor si eficient vopsite, nu numai din considerente estetice, ci si pentru a prelungi durata de functionare a structurii.