Concreteart Construct

ConcreteArt este o firma tanara si dinamica, infiintata in 2006, ce dispune de personal calificat cu experienta in domeniul amenajarilor de pardoseli si pavaje.

ConcreteArt raspunde cu profesionalism cerintelor tot mai diversificate ale clientilor sai, managerii si tehnicienii firmei fiind permanent la dispozitia clientilor prin oferirea de solutii in executia, intretinerea si remedierea pardoselilor si pavajelor.

Inca de la infiintare, obiectivul nostru principal a fost de a oferi clientilor pardoseli si pavaje de calitate si de a creste satisfactia clientului. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem, dand frau liber creativitatii pentru a concretiza idei noi, dezvoltate conform cerintelor specifice in colaborare cu clientii si proiectantii, pentru ca la final sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Fiind in cautarea ultimelor inovatii in domeniu, societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu arhitecti, designeri, furnizori si producatori de materiale. ConcreteArt executa amenajari pentru sectorul rezidential, comercial si industrial oferind un grad ridicat de atentie la detalii, seriozitate, rapiditate si garantia bunei executii.